Romanian English Italian

Despre noi

Suntem o asociatie creata cu scopul de a aduce valoare adaugata prin implementarea strategiilor manageriale de succes aplicate clientilor nostri interni si internationali.

Furnizam servicii de consultanta, oferind cele mai noi metode si practici de conducere care tind catre excelenta, luand in calcul cerintele foarte complexe ale raporturilor de pe piata si de responsabilitate sociala.

Obiectivul nostru major este acela de a contribui la cresterea economiei nationale prin imbunatatirea sistemelor de management aplicate la nivel micro si macroeconomic, cat si consolidarea pozitiei pe piata a organizatiei noastre.

Ratiunea noastra de a fi o reprezinta imbunatatirea continuua, in vederea diferentierii clare pe piata.

 

Avantajul competitiv: Ne diferentiem prin faptul ca dispunem de excelenti specialisti, academicieni, profesori universitari de elita, cu o bogata expertiza, preocupati de satisfacerea nevoilor clientilor si prin aceea ca avem o reputatie internationala bine meritata.

 

Valorile Noastre

1.Excelenta

Noi punem pret pe lucrul bine facut.

Noi satisfacem cele mai ridicate exigente ale clientilor.

2. Promptitudine

Noi raspundem in cel mai scurt timp solicitarilor clientilor nostri.

Noi respectam intotdeauna obligatiile stabilite.

3. Flexibilitate,

Noi ne adaptam celor mai variate cerinte ale clientilor nostri.

Noi tinem intotdeauna cont de sugestiile si recomandarile clientilor.

 

Noi va garantam succesul !!!

 

 

Obiective

Asociatia “CENTER FOR ETHICS, ECONOMY AND DEVELOPMENT” are urmatoarele obiective si atributii principale:

    realizarea de cursuri de formare profesionala;
    constituirea si participarea de parcuri tehnologice si industriale, precum si a centrelor de transfer stiintific si tehnologic;
    editarea, sustinerea si promovarea unor lucrari si publicatii, inclusiv de publicatii editate sub egida Asociatiei;
    accesarea, elaborarea, sprijinirea, promovarea, realizarea si/sau participarea la derularea programelor transfrontaliere si europene, in domeniile de interes ale asociatiei;
    asocierea/colaborarea/afilierea cu alte persoane juridice, din tara si/sau din strainatate, in scopul realizarii scopului si obiectivelor asociatiei;
    facilitarea accesului la informare a membrilor asociatiei si a persoanelor interesate cu privire la studii, cercetari, burse, locuri de munca, cursuri de pregatire sau informatii curente in domeniile de interes pentru asociatie;
    analiza pietei muncii si identificarea necesarului de formare;
    urm?rirea si implementarea principiilor in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013;
    facilitarea accesului persoanelor din Romania pe piata europeana a muncii;
    promovarea si participarea la formarea consortiilor de universitatii;
    realizarea si administrarea unei platforme electronice pentru promovarea invatamantului la distanta.

 

 

Beneficii clienti

1. Lucrand cu noi veti afla ce inseamna profesionalismul
stim ca exigentele dvs. sunt ridicate. De aceea in fiecare proiect noi cautam si raspundem cu acuratete obiectivelor dv. si sa ne adresam audientei specifice, acordand o atentie deosebita detaliilor. Pentru ca detaliile fac diferenta.

2. Noi onoram comenzile in cel mai scurt timp posibil
Traim intr-o lume in continua schimbare in care timpul este un indicator critic pentru reu?ita afacerilor dvs. Noi intelegem perfect nevoia dvs. de a avea comenzile onorate la timp. De aceea noi ne respectam termenele de livrare asumate. Pentru ca vrem sa fiti un client multumit.

3. Noi va oferim solutii adaptate nevoilor dvs. reale
Fiecare client are nevoi specifice, fiecare proiect are o func?ionalitate proprie si un scop caracteristic. Noi intelegem ca cerintele dvs. sunt unice si ceea ce facem este sa va raspundem intr-un mod personalizat. Pentru ca noua ne pasa de dvs.

4. Ca si dvs., noi punem pret pe confidentialitate
Relatia noastra cu clientii se bazeaza pe incredere si profesionalism. De aceea clientii nostri au apreciat intotdeauna capacitatea noastra de a le garanta confidentilitatea.

5. Lucrand cu noi, aveti siguranta celor mai competitivi consultanti
Scopul nostru este sa oferim proiecte de o calitate foarte buna, pentru ca fiecare client este diferit si are nevoie de solutii competitive. Dispunem de specialisti recunoscuti, academicieni, profesori universitari de elita care va pot garanta ca platiti pretul corect pentru fiecare serviciu primit.

6. Pe noi va puteti baza. Noi suntem fideli asteptarilor dvs.
Suntem constienti ca succesul nostru depinde de succesul dvs. De aceea tot ceea ce facem porneste din dorinta de a va ajuta sa gasiti solutiile cele mai bune specifice afacerii dv.

Curs BNR